Popcorn automata

  • 2007. november 20.
  • humusz

Popcorn automata

Hozzászólások

ha elemes lenne, vihetnéd magaddal a multiplexbe!

van és jó :)

És ez miért fölösleges? Felmerül bennem, hogy ezt a terméket a zacskós, kész popcort árulók javasolták ide. Nyilván ha nem veszel ilyen gépet, akkor zacskóban fogod megvenni, sokkal drágábban.. jol tippeltem? De ha pusztán a popcort érzitek feleslegesnek, akkor ilyen alapon millio más kaját fel lehetne sorolni.

Azt nem értem, hogy ha valaki olyan technofób, hogy ide ír és ráadásul teljesen jó dolgokat "jelent fel", hogyan bírja ki, hogy olyan ördögi masinériát használjo, mint a sátán legfőbb műve, az elektromos (!!!) számítógép...

igazad van, MaCs, ez mindig komoly fejtörést és lelkiismeretfurdalást okoz.

gizda: pedig ezen könnyű segíteni, ne használd

Utálom a popcornt, de tudtommal mikróban is lehet csinálni, nem? Gyártanák vajon, ha csak az venné meg, akinek nincs mikrója? Biztos nem.

A nagymamám idejében a pattogtatni való kukoricát szitába tették, és nyílt láng felett rázták ide-oda a szitát, amíg ki nem pattogott a szem. Hát ezt ma már mégsem lehet. Szerintem is hasznos, jobb mint a mikróban pattogtatható, zacskós és ízesített kukorica.

néhol termesztenek a népek otthon pattogtatnivaló kukoricát, a tűz felett sütni se lehet rossz de ez se hülyeség

kuktában kevés olajjal és sóval szoktam pattogatni

mikro is fogyaszt áramot..és akkor már inkább ebbe a kukoricapattogtatóba teszem. Az már más kérdés hogy egy kukoricapattogtató előállítása során kb. 70 kg szemét keletkezik..Háthát..

yug

ilyenünk is van

Új hozzászólás