Pohártaposó béka szelektív gyűjtéshez

  • 2007. december 05.
  • humusz

Hozzászólások

csak ezért kell ilyen szerkezet, hogy zokniban is lehessen taposni?

Ez tipikus példája annak, amire azt lehetne mondani, hogy "Miért hőbörögnek már megint a zöldek? Legalább kevesebb helyet foglal a műanyag pohár, palack." Csak azt is végig kellene gondolni, hogy ha nem lenne mit taposni, akkor ezt sem jutott volna senkinek az eszébe.

de legalább nem elektromos!

Ennyi erővel szemétevö békát is vehetnénk.

Ha a 120kg-os apuka rálép a 45-ös lábával a béka kaputh machen.

Ha ettől fogja megszokni a gyerek a hulladék tömorítését, ám legyen, bár eme plusz eszköz nélkül is lehet tömöríteni.

Kedves "mzg"!Ha Te még mindíg a tenyeredből szoktál inni, az magánügy, de hidd el nem mindenki iszik forró teát tenyérből.

Ebben az a jó, hogy enélkül egyszerübb. És mindig kéznél van? A tejesdobozt összehajtani, a hullámpapírt stb stb... A szemlélet nem rossz, de az eszköz hozzá túlzás. Amit ma megtakarítassz azt máshol duplán elköltöd. A kedvencem az elektromos palack tömörítő. Használd a villanyt!

es az uvegszilankot ki sepri ossze ?

Kedves "tomi"! En ha tehetem bogrebol iszom a forro teat..de lehet hogy neked vastag bőr van a kezeden.(es igy muanyag poharbol tudod, mert olyan jo utana brekivel kozosen osszenyomni) lol

Tudja vki, h ez miért kell? Sztem azért, h pl a kólásüveged egészen picire összezúzza...és ez miért jó? Mert kevesebb helyet foglal és így gyorsabban tudják majd újrahasznosítani! Kedves Petya! Ez nem a papírdobozokhoz kell, mert azt mindenki összetudja nyomni...itt a müanyag flakonokról van szó, amit hiába nyomorgatsz a kezeddel nem lesz olyan pici mint amilyenre ez a breki össze tudja nyomni! Az, h brekis vagy nem lényegtelen...maga az eszköz nagyon is okos találmány!!!

szertintem az egész full fölösleges mert a gyönyörűszép cipellőddel is össze tudod nyomni...de inkább dobd egybe a kukába...minek kell szenvedni

Én a kutyakajás konzervesdoboztis kalapáccsal szupotítom össze..jókis kétkilóssal:)

Gyurcsány-fej kivitelben naponta gyakran használnám!

Szerintem meg igenis jó ötlet műanyag pohárnál, mert ezzel is védjük a környzetet, de egy kérdés a kemény műanyag poharat ,hogy aprítja össze? A másik pedig szerintem azért felesleges, mert az üvegpoharat nem tudod vele összeaprítani meg úgy életveszélyes ,úgyhogy ennyit róla, de szerintem jó ötlet, attól függetlenül. Nekem delfin,vagy breki kellenne.

"feco" akkor megnőne az eladási szám hidd el

Kezdeném azzal, hogy ha egy árut megvásárolok. Kötelezően kifizetem a később részemre már felesleges göngyölegét is! Az az ez is de jure a tulajdonommá válik. Hiszen kifizettem az árát. Mint ilyen a további sorsa tőlem függ! Ennek ellenére nekem a "tulajdonosának" anyagiakat (béka), energiát (taposás) kell belefektetnem. Meg a takarítást is említeném mert kifröccsen! Ezután még el kell zarándokolnom a "szigethez" ahol ki szabad dobnom a tulajdonomat és a bele fektetett munkámat. Itt 'csak' arra kell vigyáznom, hogy az üveg-törmelékből kevés maradjon a cipő talpamban. Meg a nagyobb darabokat kerüljem ki! Ha szerencsém van akkor nem mellé kell helyeznem a csomagomat. Mert éppen van még hely konténerben! Egyszerűen rém történet! Miért nem váltják vissza? Miért kell az értékes szénhidrogénből szemetet gyártani!? Az üveg tartósabb többször felhasználható. Visszatérni hozzá mindenkinek érdeke lenne. Vagy a több száz Forintos 'színes vizek' gyártói ne hárítsák rám mint fogyasztóra a cseppet sem környezetbarát göngyöleget! Elégedjenek meg csak 300%-os haszonnal. Gondoskodjanak a szemetük eltakarításáról!

Új hozzászólás