Piritóstároló

  • 2007. november 22.
  • humusz

Hozzászólások

trendi nagyon. De minek?

pénzér'

Azért, mert ha lerakod a pirítóst megpuhul saját gőzölgésétől. És ha nem akarsz az asztal és a -nálunk legalábbis- konyhapulton elhelyezett pirítóssütő között rohangálni reggeli közben, akkor megsütsz 2-3 adagot, és leülsz nyugiban enni. Én élére állítva, a tejesdobozt meg a bögrémet szoktam körbebástyázni a pirítósokkal, ilyen eszöz hiányában. Hol lehet kapni? :)

ez teljesen bevett használati tárgy az angoloknál. Ahogy a rizspároló is a kínaiaknál.

mi a sparhelten sütjük a piritóst egy kis nyeles eszközön. (A sparhelt egy bevett használati eszköz volt a magyaroknál). A világ legjobb találmánya. ha megsült, megesszük, nem hagyjuk gőzölögni.

kinek a pap, kinek apa

Szinte szószerint azt akartam írni, amit Panka írt. Még jó, hogy előtte átfutottam az eddigi beírásokat.

de pirítatlan kenyeret is lehet benne tárolni :), sőt mást is :D

A pirítóst csak frissen szeretem, de már korábban is kacérkodtam ezzel a készülékkel (a gőz miatti puhulás okán). Mondjuk én azt hittem, hogy ez melegen is tartja. Nekem bejön, lehet, hogy veszek.

A kihűlt pirítós nem pirítós. Sztem. (a reggelizőasztalra rakjuk a gépet)

Ez olyan, mint a meddő tehénből kiszedett spirál.

van egy nem túl modern, de praktikus kajatároló ezköz, jobb helyeken "tányér"-nak hívják

jé, nekünk pont ilyenünk van otthon! egyszer kaptuk valakitől, de sohasem használtuk... na jó, taján egyszer... öt év alatt...

Jelzem, ránézésre lehet szalvétatartónak is használni. Az azért praktikus, mert egy vasárnapi ebédnél nem kell minden teriték mellé kitenni egy vastag papirszalvétát, - csak azért mert úgy való - csupán feltöltöm a tartót, és csak az vesz belőle aki úgy érzi hogy szüksége van rá. Végeredmény: kevesebb kidobott papirszalvéte (ÉN úgy eszem, hogy közben nem lesz zsiros a szám :)) Még egy ötlet: Ha már egyszer valaki elvette és használta, jó eséllyel "van a szalvétában még annyi" hogy félretéve később fel lehet használni a konyhában. Piritostartónak szerintem nagyon hülye, mert a piritost csak melegen szeretem. HOgy több piritos meleg maradjon célszerű egymásra tenni őket és kendővel lefedve kenyértartóban tálalni. Tényleg! :)

piritós megsül, frissen megesz, közben sül a következő... nem lenni lusta

Ez annyira de annyira nevetséges és elképesztő hogy tényleg van,aki szerint hasznos...ja és a sparheltes dumán negyedóráig röhögtem:DDD

Én láttam ilyet képen.Az angolok a reggelinél ebbe tartják a toastot az asztal közepén.komoly

Nekem nem tetszik én amikor megcsinálom egyből megesszem mindet.

Szerintem ez egy csepegtető a mosogató mellől, csak a hivatalban megváltoztatta a nevét..

Új hozzászólás