Mesélő, zenélő párna

  • 2007. november 22.
  • humusz

Hozzászólások

engedjétek ki a nagymamát!

ott figyel mellette az ipod... nehogy valaki éjszaka kicserélje heavy metálra

remélem valami Marilyn Manson-t játszik:D

Mélynyomó nincs benne?

És akkor a farkas a nagyi után haaaamm bekapta a Piroskát is. Ámde akkor jött a vadász és zsupsz! a zsigerelőkésével jól felvágta a párna hasát...

Jaj, csak ezt ne! Ez a gyerek éjjel bepisil! Megismerem a kottát, Korda Gyuri Lédi karneválja van odafestve...

Jaj, csak ezt ne! Ez a gyerek éjjel bepisil! Megismerem a kottát, Korda Gyuri Lédi karneválja van odafestve...

éjszaka feltöltődsz és agoyn basz a 9voltos elem :D

JA ÉS A SZOKásos kommentem, ha éjszaka közepén lemerül, te felkelsz és a tekerős feltöltővel feltöltöd és ujra mély álomba szenderülhetsz.

bezsarááááááás

Eszembe jut erről az a vicc, amikor elakad a meselemez, és a habzó nyálban fetrengő szegény kisgyermek már négy és fél órája hallgatja, hogy "Akartok hallani egy szép mesét? Akartok hallani egy szép mesét? Akartok..."

Na mostmár csak az érdekel, hogy milyen mesekészlet van benne, mert mindíg ugyanazt hallgatni ugye, tök uncsi, és most megint jön az, hogy pótoljuk az elfoglalt szülőket... Minálunk Apuka mesélt rendszeresen, és kreatív mesét, sosem mesekönyvből. Gyerekeink mára ötletgazdag, okos felnőttekké váltak. Elektromos párnamesével csak neveljük a korlátolt fafejű nemzedéket, akik aztán randalíroznak a tüntetések után, csak a balhé kedvéért!

Ahogy elnézem néni alszik rajta. Biztos apuci kedvenc túlórázó meséit hallgatja rajta...

B*sszátok meg kiköptem a boromat! Úszik a billentyűzet a párom meg sikít a röhögéstől.

ígyisúgyis bealszol a zenén minek ez a szar?

MI EZ uristen a gyereknek meséltek régen azt a szülő dixlexiás és nem tud olvasni azt benyomja a gyereknek a párnát és ugye a gyerek minden éjjel 1 mesét hallgat XD ez máá uh haggyuk

Lehet, hogy nem is gyerekeknek van... Lehet, hogy Apjuk horkolása van az iPdon, ő meg horgászik valahol... :o) Tényleg! És ha a házaspár két fele más zenét szeret? Vagy ez szinglitartozék?

... X hetek óta nem tudott már aludni, éjszaka folyton hangokat hallott és már azon gondolkodott, hogy pszichiáterhez fordul. Egy éjszaka nem bírta tovább idegekkel és teli ököllel elkezdte verni a párnáját.-Kuss legyen már! Végre kuss legyen! -üvöltötte. A hangok hirtelen elhallgattak, azóta nyugodtan alszik..

Szerintem hülyeség is meg nem is remélem valami jó pop zene van rácsatlakoztatom az mp3-at hadd szóljon, legalább, addig se hallom párom ,hogy szuszog és a szomszéd horkolását.A gyerek legalább elaludna a zenén, de ,ha ugyanaz menne mindig egy idő után uncsi lenne.

Új hozzászólás