iPod a fürdőkádban

  • 2007. november 21.
  • humusz

Hozzászólások

ez nagyon hasznos, nem neked ekll énekelni

viz alatt is hallhato?:)

ilyen kéne notebookból is, hogy a fürdéssel töltött idő se essen ki.

Ez elektronikus? Úgy értem van benne processzor, nem? :)

Aki ezt kitalálta még hagyján. De van aki megveszi! Nooormális?

Na jó, mostmá' mondjátok meg mi az az iPod? Olyan mint a walkman, csak továbbfejlesztett változatban? Mert én egy régi bútordarab vagyok, és leragadtam a szalagos magnónál. De azé' jó lehet kádban zenét hallgatni. Főleg ha nem ráz.. Ezt is a kínaiak csinálják?

Azért kell ez hogy még a kádban se legyél egyedül, nehogy azok a fránya csúnya gondolatok megrohanjanak és elkezd gondolkodni hogy ugyan mi a jó büdös francnak is kellett ezt a milliomodik szart is megvenned.

őseim speciel sima rádiót hallgatnak fürdés közben, egyébként végiggondoltátok már: egy nap mennyi időt töltötök csöndben? szerintem semennyit. és akkor itt ez a marhaság, ami amúgy is tök értelmetlen.

adja az ihletet az énekléshez

XD: ergo jönni fog a karaoke verzió is. sőt, projektorral, a falra vetitit a szöveget, esetleg a kottát is. tökéletes ajándék fürdőszoba-te(rr/n)oroknak :-D a vécébe mikor szerelnek ilyet? olyan verzióban, hogy a kellemetlen hangokat egy áriával fedje el? :-D

A füledben dugó a kádban dugó. De jobb szeretek zuhanyozni.

Én szoktam néha zenét hallgatni fürdés közben...de olcsóbban megoldom: a polcra teszem a magnót...:S

Szerintem nem rossz ötlet ,de maga az ipod nagyon drága az áruházba 7000-8000Ft egy olyan ,mintaz mp3-mp4 lejátszó. Az mp3-at is belerakhatom, az is van akkora ,mint az ipod és olyan alaku.

Ennyi erővel vízálló PC kell, nehogy már ne tudjak kockulni XD

Új hozzászólás