Fekvőtámasz-támasz

  • 2007. november 20.
  • humusz

Fekvőtámasz-támasz

Hogy ne legyen poros a tenyered!

Hozzászólások

ezt két régi vasalóval is meg lehet csinálni. ha már ilyesmi kell hozzá...

logikus- annak, aki a földre sem akar már lépni!

a kestyjóü nem jó?

maga a tárgy hülyeség, az elv nem. Ugyanis ha tenyéren nyomsz fekve, tönkre megy a csuklód, és nem is a megfelelő izmok feljődnek. Ha pedig a bütykökön, akkor a bütykök megy tönkre, habár a fejlődés megfelelő. A fenti cucc a kettőt egyesíti: jó izmok fejlődnek, nem meg tönkre a se a bütyök, se a csukló. Javaslatom nekem is a 2 vasaló :)

Csatlakozom Buzalhoz. Tényleg ilyesmi megfontolás áll mögötte. Nekem ínhüvelygyulladásom volt egy jó ideig, akkor ajánlottak ilyet.

komplett baromság, akinek inhülyely gyulladása lesz a fekvőtámasztól az mentse fel magát tornából...

Nem pont ilyet, de hasonlót használok több mint tíz éve, amúgy élsportok, és a TE-re járok, úgy hogy kis tapsztalatom van benne, mindenkinek ajánlanám. Buzal érdemi hozzászólásához csak annyit, hogy ezen kívül a karod hosszabb utat tesz, ezáltal fejti ki a hasznosságát, és nem azért találták ki, hogy ne legyen poros a tenyered. Ha hasonló dologhoz szeretném hasonlítani, akkor ez olyan, mint az úszók tenyérellenállása: az egy hétköznapi embernek tök felesleges, de aki használta már, az másképp vélekedik róla.

sőt, ha tapadókorongos, még függeszkedhetsz is rajta

Kajaknak igaza van. mélyebbre le tudod magad engedni, és a csuklód sem hajlik annyira, máshogy éri a terhelés, így ha érzékeny, akkor ez külön jó.

Ha a pasit is adják hozzá, azonnal adjátok meg a beszerzési forrást! Ilyet kérek karira : )

Cfthn: Én pont így nézek ki, csak vékonyabb vagyok picit. Meg a fej más. Nem jó?

lehet vele tapsolni is, meg legyet csapkodni, hangyát taposni. Univerzális!

sőt, jövőre tömegoszlatni is ezzel fognak

kényelmesebben és nagyobbat tudsz vele mozogni sztem tuti dolog

Defibrillátor szabadnapos orvosoknak.

A metróba lehet kapni csuklópántot adnak ajándékba hozzá 8E forintért szerintem jó nagy hülyeség két korongból áll és ennyi. Veled vagyok Dzsánni.

Új hozzászólás