Egyszerhasználatos búvárfotóapparát

  • 2007. november 28.
  • humusz

Hozzászólások

ha nem sikerülnek a képek, bukhatsz még1x

egyszerhasználatos korallzátonyokhoz

időnként veszünk ilyet, egész jó képeket lehet vele csinálni. ettől persze még nem sok haszna van

kára annál több

És ha a cápa lenyeli, a belében is lehet vele fotózni?

én is használtam már,el is küldtem a képeket,de nem nyertem vele semmit

nem lehetne leszokni hogy az ember kihagyja az életéből ezeket az egyszer használatos szarokat, mégha ingyen is vágják hozzá akárholis ?

Ez egy eklatáns példa, hogy mitől nőnek a szeméthegyek. Nem a hagymavágást segítő bizbasztól, meg a hasonló, lehet, hogy nem túl praktikus dolgoktól, amik évtizedekig állnak a kamrapolcon, aztán halálunk után az unokák röhögve tanakodnak rajta, hogy mi lehet ez. Hanem az egyszer használatos, bár nagyon is praktikus cuccoktól, meg a két év alatt tönkre menő mobiltelefontól. Gyerekkoromban az apám tévéjét néztük, már akkor is vagy 25 éves volt, és semmi baja se volt. Ma max. tíz év alatt tropára megy egy tévé. Hogy fogyasszál. Vegyél másikat, mert különben nem nő a GDP és akkor hűha. Leváltanak a szavazók és még az EU-ban is sereghajtók leszünk. És akkor mi van, ha nem nő a GDP? Nem tudok új tévét venni? De minek is vegyek új tévét, ha a régi is működik? Persze akkor a tévégyáros meg a kereskedő sem kaszál rajtam, és még szegény kormánypártot is leváltatom, mert hozzá vagyunk szokva, hogy van növekedés. Ha meg nincs, hát irgumburgum, mondja a nép. Szóval tönkre tesszük szegényeket egzisztenciálisan, ha véletlenül nem vásárolunk agyba-főbe. Megteheted, hogy nem veszel dizájnos szart meg fadobozos dugóhúzót, de tévét, telefont akkor is veszel, mert rá vagy kényszerítve.

Tévét se kell venni, telefont se. Esetleg használtat, ha nagyon muszáj. De nagy igazségod van, panka!

Az egy dolog, hogy csak olyan képet lehet vele csinálni, mint amilyen maga a gép is, szart, de elvből utálom a "vedd és dobd" cuccokat! Az összes ilyen ketyerét a feltaláló és a marketingese kertjébe kéne önteni!

ki fényképez a vízalatt

Vegyük észre az egyszer használatos, sokáig káros!

Csak az a ciki ebben, hogy a gép filmmel együtt olcsóbb, mint ha külön egy tekercs filmet veszek...

sztem ez igenis jól tud jönni nyaralás során, egy búvártok kb 40-50ezerbe kerül,és csak egy tipushoz kompatibilis, ezzel meg nyugodtan lehet szórakozni a halak, meg szirtek között, aztán otthon meg lehet mutatni a mamának előhívással együtt 3-4 ezerért bánom,hogy nem vettem egyet a nyáron

Van atlatszó tok digitális géphez az igen. Ez sz.r.

nekem fél évig bírják a telók....telefongyilkos vagyok...már egy nokiát tönkretettem december-január között...:D nem a minőségtől függ, hanem attól hogy hogyan használják...bát ezt ha egyszer lehet használni..,akkor kezembe sem fogom...

Félreértitek a dolgot. Ez nem úgy egyszer használatos, hogy utána szemétbe dobják. A laborban kiveszik belőle a filmet, azt előhívják, a tokot pedig visszaküldik a gyárnak, ahol új filmet raknak bele.

El tudom képzelni a szép "kristálytiszta" Balaton vizébe mennyi látszódna a képeken

Folyamatos használatra kiváló árú. Megveszed, a vízbe hajítod, és kész.

Új hozzászólás