cipőtisztító gép

  • 2007. november 20.
  • humusz

Hozzászólások

ezzel az erővel lehetne a sampon, meg a szivacs, meg minden felesleges. elég a víz, sőt a hidegvíz. és csap se kell irány a folyó.

Manager vagy? :)

Én pl rendszeresen kénytelen vagyok szállodákban létezni - ott nagyon jól tud jönni. A boy szolgálat nem pucolja ki, Neked meg nincs rá időd, vagy nem akarsz öltönyben ezzel vacakolni.

Bárcsak annyi cipőm lenne, hogy külön gép kellene a tisztításukhoz...

el kéne választani sok esetben, hogy egy adott tárgy hol használandó. Otthon pl. ez tökfelesleges, de egy szállodában abszolút nem. Ugyanígy van sok konyhai eszközzel is.

igazad van gyz! sőt, azt is el kéne választani, hogy a realizáció egy strapabiró és jól működő darab, vagy két nap után bekrepál. az sem mindegy környezeti szempontból - tizévente egyet veszek vagy hetente.

Nálunk az egyetem főportáján van ilyen. Sosem használtam, sosem, láttam, hogy bárki is használná, de el tudom képzelni, hogy ha megérkezik a főméltóságú úr, és nem szeretne összepiszkolódott cipőben konferencia-előadást tartani, akkor igénybeveszi. Nem kell a budiban lecsulázott pézsével szerencsétlenkedni, hanem elég eme csodával szerencsésebbkedni.

Szerintem felesleges, inkább megtisztíttom pézsével, minthogy egy ilyen hülyeségre kidobjam a pénzem.

Felesleges penzt pocsekolni! En peldaul a talpnyaloimat es a s.gg nyaloimat a kozeljovoben cipo nyalasra fogom "kotelezni".

Új hozzászólás