Batman műzlistál

  • 2007. november 22.
  • humusz

Hozzászólások

Szerintem ez pókember, bár én nem értek hozzá.

ez tökre pókember

Ez pókember. Amúgy nem értem, hogy mér lenne ez gáz? A müzlistál nem felesleges, abból esszük a müzlit. Most nem tökmindegy, hogy pókembveres, vagy tulipános?

egyetértek jhg-val, az általam eddig megtekintett 20 termékből mindössze 3-4 feleslegeset láttam. ennyi erővel költözzünk barlangba és együnk nyers húsokat... (hozzátenném: vannak tényleg értelmetlen és felesleges tárgyak, miért nem azokat gyűjtitek össze?)

bocs, legyen pókember. mlp, javaslatod van?

Kikérem magamnak ez én vagyok. le a pókemberrel. múgymegy mintha kétszintes lenne a jószág.

nekünk itthon sherkes müzlis tálunk van XD

Hááát, az eddig megtekintettek nálam mind a totál felesleges kategóriába tartoznak, és nem barlangban élek. De tényleg pókemberes, a gonosz fajtából :-).

Olyan, mintha a két szeme egy-egy pohár lenne - milyen praktikus, a tányérba tárolhatod a kávéd és a narancsleved. Bár az egyiket melegen, a másikat hidegen szeretem, úgyhogy minimum hőszigetelni kéne őket... Viszont az jó, hogy ha reggel a konyhába elkészítem az ennivalót, de megenni az emeleten lenne kedvem, egy kézzel felvihetek mindent a lépcsőn! Fenébe a tálcával! Nade azzal a problémával mit kezdjek, hogy kortyolgatás közbe a szem-bögre aljáról folydogál az enyőke??

Legyünk őszinték magunkhoz! A legdurvább és legfölöslegesebb termék nem szerepel a képek között, mégis jelen van és életrehívja ezeket a szörnyűségeket. - a hozzászólásokból ítélve - maga a "vásárló ember" az...

a műzlit eleve előnyösebb a dobozból falni!!!

én speciel tejjel eszem a müzlit, inkább tálból, és nem dobozból... de ebből nem is lehet enni!!!

Hát, nem túl mély... De úgy látom, mintha a "szeme" kiemelkedne a képen...lehet, hogy oda lehet tölteni a műzlit, és köré a tejet? Agyament ötlet!

Gondoljatok bele, reggel az anyuka szeretetteljesen iylenből ad friss és tápláló müzlit a gyerekének.. Idillikus kép...

Ez nem pókember, hanem Venom a gonosz szimbionta asszem a magyar neve Méreg volt :P

egyáltalán nem hasonlít Batmanre, szerintem is pókemberre és én utálom pókembert ezért nem vennék ilyent ,meg aamugy se.

Új hozzászólás