Konyhai ZÖLDségek - Zöld Kalandozások 2.

Időpont: 
szerda, 2016, október 12 -
18:00 - 20:00
Helyszín: 
Humusz Szövetség, 1111 Bp., Saru u. 11.
A Zöld Kalandozások őszi sorozatának második előadásán Sinkó Bori mesél a Hokedli étteremről és arról, hogyan alakíthatunk ki otthon környezetbarát konyhát.

 

Konyhai ZÖLDségek

Ismerjük meg, hogy hogyan lehet környezetbarát módon berendezni konyhánkat!

Konyhánk felépítése folyamán mire figyeljünk: milyen gépeket és milyen elrendezésben helyezzünk el háztartásunkban?

Milyen alapanyagot, honnan szerezzünk be, hogy ezzel a legkisebb ökológiai lábnyomunk legyen?

Konyhánk rendbentartására mik a legkörnyezetbarátabb trükkök, eljárások?

Ha nem otthon ennénk: éttermek listája, melyek zöld szemlélettel rendelkeznek. A Hokedli kapcsán egy nagykonyha rövid bemutatása, amely környezetbarát módon üzemel.

 

Sinkó Bori 2010-től a Kétker-Étkem kerékpáros ételfutárcég, majd 2014 őszétől a Hokedli étterem ügyvezetője és konyhafőnöke. Pro Bono és NESsT társadalmi vállalkozás különdíjas.

 

Támogatói hozzájárulás: 900 Ft/alkalom, amellyel a Humusz Szövetség munkáját támogatod. 

Bérlet: 5.000 Ft, ami tartalmaz egy szemléletformáló Humuszos vászonszatyrot is.

 

Pártoló tagjaink számára a belépés ingyenes. Csatlakozásról további infók:http://humusz.hu/partolo_tagsag_maganszemelyeknek

További információ: 
humusz@humusz.hu
CsatolmányMéret
PDF ikon zold_kalandozasok_osz_kismeret.pdf1.16 MB

Új hozzászólás