Garázsvásár és Szomszédünnep a Humusznál!

Időpont: 
szombat, 2016, július 9 - 10:00 - 16:00
Helyszín: 
Humusz Szövetség központja

2016. július 9-én garázsvásárral egybekötött szomszédünnepet rendezünk! Szeretettel várunk mindenkit a környékről és nemkörnyékről egyaránt, aki nem kidobni szeretné a számára már nem kellő tárgyakat, hanem inkább az újrahasználat eme módját választaná! Egy jó garázsvásár vásárlók nélkül azonban fabatkát sem ér, így ha nem a "tulsokcuccodtól" szeretnél így megválni, hanem gazdaságosan szeretnéd megoldani a beszerzést, akkor is itt a helyed! :) A klasszikus garázsvásáron kívül azonban humuszos programokkal is várunk! Aki a kerületből jön, a kollégák által készített sütit is kap! :)

Nem titkolt célunk ugyanis egy amolyan szomszédünnep jellegű dzsembori szervezése, ahol környezettudatos életformát a gyakorlati oldaláról mutathatjuk be, így lehetőség lesz a Humusz Szövetséget megismerni amolyan "backstage" túra keretében, hulladékos vagy egyéb "zöld" kérdéseidre a személyes lakossági tanácsadáson kaphatsz választ és kipróbálhatod szemléletformáló játékainkat is. A lurkókat kézműves foglalkozással várjuk.

Ha eladóként szeretnél részt venni, kérünk, regisztrálj ezen a felületen, hogy fel tudjuk mérni az asztaligényeket, illetve lássuk, kb. hány fővel és milyen termékskálával számolhatunk. Várunk bármilyen ép, tiszta állapotban lévő, működőképes tárgyat, műszaki cikket, ruhaneműt, amit még jó szívvel adnál el másnak.

 

Programterv:

10:00 - nyitás

11:00 - 1. "backstage" túra

14:00 - 2. "backstage" túra

16:00 - zárás

 

(A programváltozás jogát fenntartjuk!)

A kézműves program, a lakossági tanácsadás és a szemléletformáló játékok a rendezvény teljes ideje alatt elérhetők.

A garászvásárokról általánosságban és korábbi tapasztalatokról ezen az oldalon olvashattok.

További információ: