Az vagy, ahol eszel! - Zöld Kalandozások 2.

Időpont: 
szerda, 2017, április 12 - 18:00 - 20:00
Helyszín: 
Humusz Szövetség, 1111 Bp., Saru u. 11.
Eljött a fenntartható vendéglátás ideje! Varga Judit (Felelős Gasztrohős) és vendége előadása

Odafigyelsz rá, hogy helyi, szezonális alapanyagokból főzz, és amikor tudsz, bio terméket vásárolsz. Húsmentes hétfőt tartasz, és tavaszra már tényleg kicsit unod az almát meg a körtét. Otthon még csak-csak megoldható a felelős étkezés, de vajon vannak-e olyan vendéglátóhelyek, ahova lelkiismeret-furdalás nélkül beülhetsz egy ebédre vagy vacsira?

Az előadásban elmondjuk, mit jelent, ha a Fenntartható Vendéglátóhely matricát látod egy étterem ajtaján; és hogy mit tehetsz te azért, hogy egyre több környezetbarát vendéglátóhely legyen Magyararoszágon!

 

Facebook:
https://www.facebook.com/events/270624463389072/

 

Támogatói hozzájárulás: 1000 Ft

Pártoló tagjainknak a belépés ingyenes. További információ:
http://humusz.hu/partolo_tagsag_maganszemelyeknek

 

A sorozat további előadásai:

Április 5. Mosható pelussal a jövőért! - előadás és beszélgetés
dr. Horvátth Sarolta (Zöldövezet Társulás Egyesület)

Április 19. - szünet

Április 26. Élet rezsi nélkül - Élet autonóm házban
Kelemen Béla, egy autonóm ház építője és lakója

Május 3. A méltányos kereskedelem - fair trade világnapjára
Újszászi Györgyi (fairtrade-szakértő, Védegylet)

Május 10. Utak a valódi közösség felé
Zimmermann Dániel (Nyimi Öko-Közösség)

Május 17. A komposzt csodája: égetés nélküli fűtés és humusztermelés
Tőgyi Balázs (Ökologika Műhely)

http://humusz.hu/zoldkalandozasok

 

További információ: 
humusz@humusz.hu

Új hozzászólás