Masszírozó faguriga

  • 2007. november 22.
  • humusz

Hozzászólások

ez egy UFÓ-makett

milyen remek lehet sötétben rálépni...

Ez baromi jó. De tényleg, nekem van egy ilyen. A polcon tartom, nem szoktam gyalogolni rajta :P Egyébként elég gagyi ez a lista. Van néhány abszolút barom cucc, de a legtöbbje vagy jó valamire, valakinek, vagy csak vicc, innentől a hasznos-e? kérdés alapból értelmezhetetlen. Pl egy Munkácsy képnek milyen gyakorlati haszna van? Semmi. Mégis rohadt sokat adnak érte, és igen megbecsült darabok. Tehát tessék rágyúrni és tényleg hülye dolgokat összegyűjteni, mert ez így nagyon gyenge.

majd gyúrunk. Ötleted van? A Munkácsy többek között attól értékes, hoyg egy van belőle. Itt meg tömegtermékek vannak. Azért van a honlap, hogy megbeszéljük, hogy mennyire feleslegesek vagy hasznosak.

szili: egyetértek a moszkvicsossal. ok olyan tárgy van itt, ami esetleg hasznos is lehet. a gyereknek szóló cuccok között tényleg van sok gagyi.

titkon mi is reméljük, hogy a dolgok egy része még hasznos. :-) majd kitesszük azt is, hogy mit szavaztok a leghasznosabbnak. Állítolag IE-ben nem látszanak a toplisták, bocs, dolgozunk rajta.

Szeget beleütögetbni és utakra kiszórni a kocsik elé tök jó. másra nem.

lux, ujjad van?

Persze, a Munkácsy egy erősen, és direkt túlzott példa volt. A lényeg: semmi haszna. Hogy hány van belőle az nem számít, a kérdés, illetve az egész dolog a haszonról szól. És ti nagyon sok olyan dolgot raktok a listába amit nem azért találtak ki hogy haszna legyen. Kit érdekel pl az USB katyusa felhasználása, vicc, milyen hasznot akarsz te egy viccben keresni?

Ez nagyon nagyon jó dolog, feltéve, ha van valaki, aki megmasszíroz vele. Nekem van, és tényleg jó.

Tényleg sok vicces dolog van ezen a listán. Én is hülyére szoktam röhögni magam, amikor látom a rengeteg szemetet az árokparton, amikor a nejlónzacskókat lengeti a szél a fákon, amikor csónaktúrán a PET-palackok között lehet szlalomozni, amikor ...

Ezeknek a "vicceknek" a legnagyobb részét sorozatban gyártják. Nem kis pénzért és energiáért cserébe becsomagolják és elhozzák nekünk, hogy egy-két hétig jól szórakozzunk... Aztán ha már nem trendi, meguntuk, tönkrement stb. mehet a szeméttelepre, mindenféle titokzatos két-három betűs veszélyes hulladékra vonatkozó rövidítésével együtt. Végülis ennyit megér egy jó vicc, nem?

bizony, And!

nekünk van ilyen, zseniális! röhej, de tök jól masszíroz!

télleg nem lehet rossz, de szerintem kézzel is hasonló hatást lehet elérni. különben én legjobban a fát sajnálom erre a "viccre".

Hogyan működik?

mint az ujjad...

ugyan kérem, ez semmi. nekem ugyanilyen van beépitett rezgetővel (nem akartam vibrátort irni ,félreértenének, pedig az csak egy két időállandós, komplex konjugált sajátértékpárral rendelkező rendszer). akkor jó, ha a hátad/vállad nem éred el jól, és asszony/apjuk nincs a közelben. de persze lehetne mindennap sportolni is, az irodában üldögélés helyett.

Pedig találó példa. Munkácsyból is van pár, (igaz, nem annyi), és mindegyik tökéletesen haszontalan. De mégis képesek egyesek milliókat kifizetni képekért... szerintem AZ durvább pazarlás, mint amikor egy fából csinálnak ilyen masszírozókütyüt. (ami a fenti hozzászólásokból ítélve igenis hasznos)

Szerintem ez is jó nagy hülyeség.

Új hozzászólás